Financieel

Financieel

De bedrijfssoftware Magic4Business voor het Midden- en kleinbedrijf (MKB) is bij uitstek geschikt voor ondernemingen die klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met de boekhoudsoftware Magic4Business verzekert u zich van goed werkende boekhoudpakket die zich aanpast aan uw bedrijfsprocessen en niet andersom.

Financieel

Met de volledige geïntegreerde functies legt u gegevens nog maar één keer vast. Met de boekhoudsoftware Magic4Business wordt het handmatig vastleggen van financiële transacties in uw boekhoudpakket tot een minimum beperkt. Hierdoor heeft u meer tijd over voor het informeren van uw collega's.

Controle over uw projecten wordt steeds belangrijker voor dienstverlenende organisaties zoals consultancy- en adviesorganisaties.
Door de bedrijfsoftware van Magic Hands in te zetten stroomlijnt u de processen rondom de registratie en uitvoering van uw projecten. Efficiency is hierbij het sleutelwoord voor het creëren van voldoende draagvlak in de organisatie. Hoeveel moet u nog factureren deze maand en heeft u volledig zicht op de kosten die u nog aan uw klant moet doorberekenen ? Met de software voor projecten administratie maakt u voor iedere klant op maat de factuur en heeft u de flexibiliteit om uren door te schuiven naar een volgende periode.
Financieel 1
Peter Vos

Benieuwd wat Magic Hands voor uw business kan betekenen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met Peter Vos. U kunt een e-mail sturen naar: Info@magic-hands.com of bel onze klantenservice (+31) (0)30 85 00 410.

Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 410