Magic Hands BV wint ICTWaarborg Award 2016

Magic Hands BV wint ICTWaarborg Award 2016

Nieuwegein, 31 maart 2016 - Magic Hands BV heeft dit jaar de ICTWaarborg Award voor Zakelijke dienstverlener in de wacht gesleept en mag zich daardoor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2016’ noemen. 

De ICTWaarborg Awards werden woensdagavond 30 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in de sfeervolle The Harbour Club Amsterdam. Dit gebeurde onder het genot van een hapje, drankje en voldoende entertainment.

Magic Hands BV is door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende bedrijven. Een mooie prestatie. ‘’Op deze Award zijn we dan ook erg trots’’, aldus Peter Vos van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.’’

Zo bieden gecertificeerde deelnemers van ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat de klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als er ondanks alle inzet toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en -diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 410