Wij helpen u graag (+31) (0)30 85 00 410

Bedrijfssoftware op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u bedrijfssoftware op maat kan maken? Dan bent u bij Magic Hands aan het juiste adres. We hebben namelijk mogelijkheden voor u klaarstaan waarmee u heel eenvoudig aan de slag kunt gaan. Wij maken op maat bedrijfssoftware die er op is gericht u het werk zo makkelijk mogelijk te maken. U heeft bij ons de keuze uit een aantal modules, die wij voor u toevoegen aan uw software. Neem voor bedrijfssoftwareontwikkeling op maat gewoon even contact op met ons. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben.

Laat ons uw bedrijfssoftware op maat ontwikkelen

Bij Magic Hands werken de beste programmeurs van Nederland. Zij maken voor u een business applicatie die helemaal op uw wensen is afgestemd. Het is een applicatie die zich geheel aanpast aan uw bedrijfsprocessen, niet andersom! Zo is het makkelijk voor u om aan de slag te gaan met deze software en zo uw processen nog makkelijker te maken. We maken hierbij gebruik van modules, zoals bijvoorbeeld Financieel, Relatiebeheer, Urenregistratie, Projectadministratie, Orders, Kredietrapportage, Facturenscanning en nog veel meer. Hier vindt u op onze website uitgebreide informatie over.

Meer weten over bedrijfssoftware ontwikkeling op maat?

Het is goed om voor de ontwikkeling van uw software een ervaren bedrijf in te schakelen. Een bedrijf waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van bedrijfssoftware. We gaan graag eens met u om tafel om al onze mogelijkheden door te nemen, maar ook om te bekijken wat uw wensen zijn. Zo heeft u straks software die precies doet wat u wilt. Wij kunnen daarbij ook een ERP voor u ontwikkelen, of bedrijfssoftware voor MKB. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen.

Heeft u een vraag, een klacht of wilt u meer informatie?

*Verplichte velden
*Verplichte velden
Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 410