Wij helpen u graag (+31) (0)30 85 00 410

Een applicatie voor bedrijven

Er is op het gebied van bedrijfssoftware een enorm aanbod. Er zijn veel pakketten te krijgen die u allemaal de beste oplossing proberen te bieden als het op bijvoorbeeld het bijhouden van een administratie aankomt. Bij Magic Hands bieden we u de beste oplossing. Wij maken namelijk de software helemaal op maat, waarbij u er op kunt rekenen dat features die u belangrijk vindt ook daadwerkelijk worden toegevoegd. We hebben mensen in dienst die een perfecte applicatie voor bedrijven voor u kunnen programmeren. Alle software die wij maken wordt door ons in eigen huis ontwikkeld en doorontwikkeld. Zodoende weten wij precies hoe onze software in elkaar zit.

Alles op het gebied van bedrijfsapplicatie ontwikkeling

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van alles wat met bedrijfssoftware te maken heeft? Bij Magic Hands weten we precies wat hier allemaal bij komt kijken. We vinden het belangrijk om software voor u te ontwikkelen waar u meteen mee aan de slag kunt. Een gebruiksvriendelijke applicatie die er helemaal op is ontwikkeld om u het werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Met een applicatie voor bedrijven van Magic Hands heeft u software die er helemaal op is ontwikkeld om alles voor u en uw personeel zo makkelijk mogelijk te maken.

U heeft een applicatie voor bedrijven nodig?

Met onze bedrijfsapplicatie ontwikkeling willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken om een programma te ontwikkelen dat u op maat is gesneden. We maken voor u een bedrijfsapplicatie die zich aanpast aan uw specifieke bedrijfsprocessen, niet andersom! We kunnen hier meerdere verschillende modules aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld relatiebeheer, urenregistratie, projectadministratie, orders en meer. U bepaalt zelf welke modules u nodig heeft. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken aan ons.

Heeft u een vraag, een klacht of wilt u meer informatie?

*Verplichte velden
*Verplichte velden
Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 410